Dansseizoen 2022/2023

De balletschool is op dit moment gesloten ivm de zomerstop tot 5 september 2022, onze dans- ballet en theaterlessen gaan weer gestart in de eerste hele week van 5 september. leerlingen en belangstellenden worden uitgenodigd om (weer)te komen dansen. Onze lestijden zijn ongewijzigd en alle leerlingen en ook nieuwe leerlingen zijn (weer) van harte welkom (zie ook lesrooster) Al onze leerlingen nodig ik uit via de mail, ook de nieuwe aanmeldingen.

Waar moeten we nog steeds aan denken i.v.m. 'Corona' Dit virus is helaas nog steeds aanwezig. 
Binnen houden we, indien mogelijk 1,5 mrt. afstand. Trek thuis alvast je danskleding aan, zodat je binnen zo min mogelijk hoeft om te kleden.
 
Let op: Je mag binnen niet met je buitenschoenen dansen, dus neem je dansschoenen mee en trek ze pas aan in de kleedkamer(geen zwarte schoenen/zolen). Neem zelf drinken mee. Ouders mogen naar binnen om de allerkleinsten, peuterdans/kleuterdans te helpen en/of te begeleiden als ze niet graag alleen willen. Bij nieuwe leerlingen die zich willen aanmeldingen voor een gratis proefles, kunnen de ouders mee naar binnen om kennis te maken en verdere informatie. Leerlingen vanaf 6 jaar kunnen al alleen naar binnen, zij weten de weg. Indien een leerling dit wenst mag één ouder mee. Zijn er nog vragen; mailen naar info@mariannedehont.nl of tel. 036-5314445

Foto's Assepoester op www.faceme.nl 
De foto's van vele voorstellingen zijn te zien en gepubliceerd door Pieter Kunnen, prachtige kleurrijke foto's gemaakt door fotograaf Maarten Glasmeijer. Ze zijn niet alleen prachtig maar ook heel bijzonder en het zijn er heel veel. Je mag ze gratis downloaden en voor allerlei doeleinden gebruiken op voorwaarde dat je de naam van de fotograaf er bij vermeld. Veel kijkplezier!
Klik op 'Assepoester' foto's 2019 Klik op 'De Notenkraker' foto's 2017. Klik op 'De Zuiderzee Meermin' foto's 2015. Klik op 'Sneeuwwitje was hier'  foto's 2013 Klik op 'Dansen Op Het Plein' foto's 2011 Klik op 'Het Grote Sprookjesbal' foto's 2009

2022 opendagen...?

OpendagSeizoen 2021/2022 misschien weer opendagen in onze Balletschool. 2 weken staan dan in het teken van opendagen. Data is nog niet bekend ivm Covid-19 maatregelen.
Ouders/verzorgers en andere belangstellenden kunnen de  lessen bij te wonen. Het betreft de lessen: Kleuterdans, Pre-ballet, Klassiek ballet, Creatief dansen, Moderndance, Urbandance, Theater-Zang-Musical en Urban-Contemporary. Vraag aan familie, vrienden en andere belangstellenden of ze komen kijken? Wij verheugen ons op je en uw komst!

2022 Vriendjes- en vriendinnetjesdagen...?

VriendinnetjesdagOp veler verzoek organiseren wij in de week van maandag..(data is ook nog niet bekend) vriendjes- en vriendinnetjes dagen. In deze week mogen de leerlingen tijdens hun dans- ballet- theaterlessen een vriendje of vriendinnetje meenemen.
Zij mogen meedoen en aan den lijve ondervinden hoe fijn het is om te dansen, te zingen en acteren.

2022 Leerlingen voorstelling 40 jaar Balletschool Almere (vervalt) 

Onder voorbehoud....Al onze leerlingen va 4 jaar t/m 104 jaar worden voorbereid op een leerlingen voorstelling een heel dansweekend op 2 en 3 juli 2022, deze is verplaatst naar, juli 2022 en zal plaatsvinden in Schouwburg Almere (nu K.A.F.) Hoe de voorstelling zal gaan heten, verrassing...!?

Zullen we deze 'Het GROTE FEEST' noemen 40 jaar Balletschool Almere'?  Voor ideeën houd ik me aanbevolen

Meer informatie

Schrijf je direct in!DisciplinesDocentenMediaLesrooster