Workshops UrbanDance

Voor pappa's, mamma's en belangstellenden va 18 jaar op de zaterdagen 1x in de 14 dagen losse workshop tijd:11:45 tot 12:45 uur. Kosten € 10,00 p.p.

Foto's de Notenkraker, 

Ja....hier zijn ze dan...!! De foto's zijn vanaf heden te zien en gepubliceerd door Pieter Kunnen, prachtige kleurrijke foto's gemaakt door fotograaf Maarten Glasmeijer. Absoluut weer de moeite waard om te bekijken. Ze zijn niet alleen prachtig maar ook heel bijzonder en het zijn er heel veel. Je mag ze gratis downloaden en voor allerlei doeleinden gebruiken op voorwaarde dat je de naam van de fotograaf er bij vermeld. Veel kijkplezier! Klik ook op 'De Notenkraker' foto's 2017. Klik ook op 'De Zuiderzee Meermin' foto's 2015. Klik ook op 'Sneeuwwitje was hier'  foto's 2013 Klik ook op 'Dansen Op Het Plein' foto's 2011 Klik ook op 'Het Grote Sprookjesbal' foto's 2009

Peuterdans (vervallen)

Peuterdans Wij starten weer met Peuterdanslessen voor peuters van 1½ tot 4 jaar vanaf dinsdag 15 september 2015 van 10:30 tot 11:15 uur. Kosten: € 95,00 voor 10 lessen. Na afloop is er limonade plus een verantwoord koekje, voor de begeleider koffie of thee. De locatie is Plein 23, te bereiken met bus 1, 3, 151, 327 en 328. Uitstappen halte Almere-haven (Centrum).

(2019) Open dagen

OpendagOok dit jaar staat onze Balletschool weer 2 weken in het teken van de open dagen. Vanaf maandag 21 januari t/m zaterdag 2 februari 2019 bieden wij de mogelijkheid aan ouders/verzorgers en andere belangstellenden om lessen bij te wonen. Het betreft de lessen: Kleuterdans, Pre-ballet, Klassiek ballet, Creatief dansen, Modern dance, Modern-Jazz,  Theater-Zang-Musical en UrbanDance. Vraag aan familie, vrienden en andere belangstellenden of ze komen kijken? Wij verheugen ons op je en uw komst!

(2019) Vriendjes- en vriendinnetjesdagen

VriendinnetjesdagOp veler verzoek organiseren wij in de week van maandag 4 februari t/m zaterdag 9 februari 2019 vriendjes- en vriendinnetjes dagen. In deze week mogen de leerlingen tijdens hun dans- ballet- theaterlessen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Zij mogen meedoen en aan den lijve ondervinden hoe fijn het is om te dansen, te zingen en acteren.    

(2019) Leerlingenvoorstelling 'Assepoester'

Al onze leerlingen va 4 t/m 104 worden voorbereid op een leerlingenvoorstelling een heel dansweekend op 29 en 30 juni 2019. Deze zal plaatsvinden in Schouwburg Almere. Hoe de voorstelling zal gaan heten, verrassing...! Zullen we deze Assepoester noemen?

(2017) Leerlingenvoorstelling 'de Notenkraker' in Schouwburg Almere.

Foto's 'De Notenkraker'

(2015) Leerlingenvoorstelling ‘de Zuiderzee Meermin’ in Schouwburg Almere

Foto's  'De Zuiderzee Meermin"   KleinezeemeerminOp zondag 28 juni 2015 zal er een leerlingenvoorstelling plaatsvinden in Schouwburg Almere. Er zijn twee voorstellingen, de 1e begint om 12:00 uur en de 2e om 16:00 uur. Vanaf heden zijn de kaartjes voor deze voorstelling verkrijgbaar aan de kassa van Schouwburg Almere. Kaarten kopen bij de Ticketshop: Koop uw kaarten à € 15,00 aan de kassa van de Ticketshop, bestel per e-mail of per telefoon. Bij de Ticketshop kunt u contant of met pin betalen. Administratiekosten bedragen € 4,00 per bestelling. Openingstijden Ticketshop:Woensdag t/m zaterdag: 13.00 tot 20.45 uur. Maandag en dinsdag: Gesloten. Op de dag van de voorstelling vanaf 1 uur voor aanvang. Let op! Pinnen is dan niet mogelijk. Indien er op zaterdag geen voorstelling is in de Schouwburg, sluit de Ticketshop om 17.00 uur Via internet website: Bestellen via de website is de snelste en gemakkelijkste manier om informatie te vinden en kaarten te kopen. Bovendien kiest u, in de meeste gevallen, zelf uw plaatsen in de zaal uit. U kunt ervoor kiezen uw kaarten zelf uit te printen, of om deze naar uw huisadres te laten opsturen. Als u meer dan een week van tevoren kaarten bestelt, worden de kaarten voor de desbetreffende voorstelling naar u opgestuurd. Reservering en administratiekosten bedragen € 4,00 per bestelling. Bestellen kan telefonisch: 036-84 55 555. email: info@schouwburgalmere. Zie voor verdere informatie website: http://www.schouwburgalmere.nl/informatie/

Meer informatie

Schrijf je direct in!DisciplinesDocentenMediaLesrooster