Het is zover...!

Leerlingen en belangstellenden mogen eindelijk weer bij ons komen dansen. Na maanden van een strenge 'lockdown' starten we weer vanaf dinsdag 25 mei. Lestijden zijn ongewijzigd.
Waar moeten we aan denken: Binnen houden we, indien mogelijk 1,5 mrt. afstand en draagt iedereen vanaf 12 jaar een mondkapje, deze mag tijdens de lessen af. Trek thuis alvast je danskleding aan, zodat je binnen zo min mogelijk hoeft om te kleden. Let op: Je mag binnen niet met je buitenschoenen dansen, dus neem je dansschoenen mee en trek ze pas aan in de studio (geen zwarte zolen). Drinken dien je ook zelf mee te nemen. Ouders mogen alleen naar binnen (met mondkapje) om de allerkleinsten te helpen en/of te begeleiden als ze niet graag alleen willen. Bij nieuwe leerlingen die zich willen aanmeldingen voor een gratis proefles, kunnen de ouders mee naar binnen om kennis te maken en voor verdere informatie. Leerlingen vanaf 6 jaar kunnen al alleen naar binnen, zij weten de weg, indien een leerling dit wenst mag één ouder mee. Wij hebben er zin in. Zijn er nog vragen mailen naar info@mariannedehont.nl of tel. 036-5314445
Foto's Assepoester op www.faceme.nl 
Ja....hier zijn ze dan...!! De foto's zijn vanaf heden te zien en gepubliceerd door Pieter Kunnen, prachtige kleurrijke foto's gemaakt door fotograaf Maarten Glasmeijer. Absoluut weer de moeite waard om te bekijken. Ze zijn niet alleen prachtig maar ook heel bijzonder en het zijn er heel veel. Je mag ze gratis downloaden en voor allerlei doeleinden gebruiken op voorwaarde dat je de naam van de fotograaf er bij vermeld. Veel kijkplezier!
Klik op 'ASSEPOESTER' foto's 2019 Klik op 'De Notenkraker' foto's 2017. Klik op 'De Zuiderzee Meermin' foto's 2015. Klik op 'Sneeuwwitje was hier'  foto's 2013 Klik op 'Dansen Op Het Plein' foto's 2011 Klik op 'Het Grote Sprookjesbal' foto's 2009

(2022)  opendagen...?

OpendagVolgend jaar 2022 misschien weer opendagen op onze Balletschool. 2 weken staan in het teken van open dagen. data is nog niet bekend. Vanaf maandag....januari t/m zaterdag ....februari 2022 bieden wij de mogelijkheid aan ouders/verzorgers en andere belangstellenden om lessen bij te wonen. Het betreft de lessen: Kleuterdans, Pre-ballet, Klassiek ballet, Creatief dansen,Moderndance,Modern-Jazz,Theater-Zang-Musical en UrbanDance. Vraag aan familie, vrienden en andere belangstellenden of ze komen kijken? Wij verheugen ons op je en uw komst!

(2022) Vriendjes- en vriendinnetjesdagen

VriendinnetjesdagOp veler verzoek organiseren wij in de week van maandag...februari t/m zaterdag...februari 2022, (data is ook nog niet bekend) vriendjes- en vriendinnetjes dagen. In deze week mogen de leerlingen tijdens hun dans- ballet- theaterlessen een vriendje of vriendinnetje meenemen.
Zij mogen meedoen en aan den lijve ondervinden hoe fijn het is om te dansen, te zingen en acteren.

(2022) Leerlingenvoorstelling 42 jaar Balletschool Almere (is vervallen ivm Corona-in 2021

Al onze leerlingen va 3,5/4 jaar t/m 104 jaar worden voorbereid op een leerlingenvoorstelling een heel dansweekend in het laatste weekend van juni 2022, maar deze wordt verplaatst naar een nader bepaalde datum,  wordt in 2022. Deze zal plaatsvinden in Schouwburg Almere (nu K.A.F.) Hoe de voorstelling zal gaan heten, verrassing...!?

Zullen we deze 'Het GROTE FEEST' noemen 42 jaar Balletschool Almere' noemen?  Voor ideeën houd ik me aanbevolen

Meer informatie

Schrijf je direct in!DisciplinesDocentenMediaLesrooster